Meubels


Maceras maakt

Ken je dat? Honderden tv-meubels gezien, maar er past er geen één op de plek die je in gedachten had. Behalve dan die ene, maar die is alleen leverbaar in het grijs. Een maatwerk meubel is dan de oplossing voor jou. En dat kan ook best betaalbaar zijn.

Maceras maakt het meubel dat jij in gedachten hebt. Of helpt je een idee te vormen van wat je eigenlijk graag wil. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt - als jij het kan bedenken, kan Maceras het maken.

Eettafel


Maceras maakt jouw unieke eettafel, volledig naar jouw voorkeur voor maat en vorm, houtsoort, onderstel en afwerking.

Eetkamerbank


Steeds meer mensen kiezen voor een eetkamerbank of eetbank achter de eettafel. Met een eettafelbank maak je een gezellige eethoek, met ruimte voor iedereen.

Boomstamtafel


Bij een boomstamtafel bestaat het blad uit
één of twee grote boomstamdelen. Je kan kiezen voor een recht afgewerkte kant of, een prachtige keuze, behoud van de wankant. Dit is de zijde waar de schors van de boom heeft gezeten en is grillig van vorm, maar wel glad afgewerkt.

Stacks Image 1173

Thuiswerkplekken


Maceras maakt

Wil je echt geconcentreerd werken dan is het geen goed idee om dat te doen in dezelfde omgeving waar je ook rust en ontspanning zoekt.
Timemanagement.nl

Veel meer mensen werken veel meer thuis. Minder reistijd, even sporten tussendoor. Het heeft best veel voordelen. Maar merk je ook de nadelen? De scheiding tussen werk en privé, tussen inspanning en ontspanning verdwijnt.

Een goede thuiswerkplek is echt nodig


De omgeving waarin je werkt, speelt een ontzettend grote rol in het behouden van je concentratie. In een kantoortuin is het ook veel moeilijker focussen dan in een privé werkruimte. Ook de sfeer van van je werkomgeving heeft invloed op je concentratie. Je woonkamer roept (als het goed is) vooral rust en ontspanning op. Terwijl een kantoor vooral oproept: Aan de slag!

Werk niet in dezelfde omgeving als waarin je ontspant — gun je brein dat beetje rust en werk alleen op plekken die echt bedoeld zijn om je te concentreren.

Werk je namelijk op je vast plek in de woonkamer aan een rapport of opdracht, dan vindt je brein het nogal lastig om gefocust te blijven. Het associeert die plek namelijk met andere zaken dan concentratie en hard werken.

Thuiswerkplek op maat


Maceras maakt thuiswerkplekken op maat. Of je nu groot of klein woont. Een hoek in de woonkamer of een aparte werkkamer. Maceras maakt werkplekken waarin je overdag beter presteert. En 's avonds volledig tot rust komt.

Maceras maakt jouw thuiswerkplek op maat, geheel naar jouw wensen en eisen. Onderstaand een aantal voorbeelden. Denk ook eens aan een zit-staan bureau. Gezonder voor je lijf en beter voor je concentratie.

Projecten op maat

Projecten

op maat


Maceras maakt

Welke vrouw wil dat niet? Een walk-in-closet, met ruimte om alle kleding op te bergen en de mooiste kledingstukken, schoenen of sierraden te showen.

Of een inbouwkast in de hal, met plek om alle schoenen, jassen en tassen op te bergen en zelfs een plekje om rustig je schoenen aan te trekken.

Maceras maakt het voor jou op maat. Het grote voordeel van een inbouwkast is dat deze helemaal in je huis op gaat. En je zo veel ruimte oplevert, zonder dat je een groot meubelstuk hebt staan.

Hieronder een aantal voorbeelden. Ook hier zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt. In afmeting, vorm, materiaal en afwerking. Als jij het kan bedenken, kan Maceras het maken. Weet je alleen ongeveer wat je wil? Dan kan Maceras je helpen met verder uitwerken.

Stacks Image 1177

Keuken- en woonartikelen

Keuken- en

woonartikelen


Maceras maakt

Maceras maakt ook keuken- en woonartikelen. Zoals snijplanken, borrel- en kaasplankjes, kookboekstandaards, kandelaars en wandplanken. Bestel in de shop of via dikkeplank.nl. Deze Maceras producten zijn ook te bestellen via Bol.com

mooier wonen met Maceras Houtwerk

Maceras Houtwerk BV ontwerpt, maakt en plaatst maatwerk meubels en thuiswerkplekken. Keuken- en woonartikelen op voorraad zijn binnenkort te koop via de shop en op dikkeplank.nl.

Maceras Houtwerk BV

De Limiet 15D
4131 NR Utrecht
roeland@maceras.nl
06 1133 4021
KvK 85147990
BTW NL863526135B01
IBAN NL23INGB0675105153

Maceras Houtwerk BV

De Limiet 15D
4131 NR Vianen
roeland@maceras.nl
06 1133 4021

KvK 85147990
BTW NL863526135B01
IBAN NL23INGB0675105153


Stacks Image 168
© 2022 Maceras Houtwerk | Roeland van Es mail mij

Deze site maakt geen gebruik van cookies.