De meubelmaker in Utrecht met oog voor jouw wensen

De meubelmaker in Utrecht met oog voor jouw wensen

Thuiswerkplekken
Komt ook langs huis
Utrechts hout

Maceras Houtwerk is de meubelmaker in Utrecht, Nieuwegein en Amersfoort bij wie jouw wensen echt centraal staan. Kom met mij in contact om een gratis startgesprek in te plannen en jouw woonwensen te bespreken. Vanuit dit gesprek maak ik een eerste ontwerp van jouw meubel. Vervolgens bespreken we jouw terugkoppeling hierop en maak ik jouw meubel af. Als meubelmaker is het voor mij belangrijk dat jouw huis een passende uitstraling krijgt die past bij jouw omgeving, of je nu in Amersfoort, Nieuwegein of Utrecht woont. 

Heb je een professionele meubelmaker nodig?

Tuinbank en tafelblad van iroko, afgewerkt met Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector Teak + Natural
inbouwkasten eetkamerbank eetbank bureaublad spuitwerk
bijzettafel koffietafel
Stacks Image 822

Leg al jouw wensen neer bij mij als jouw meubelmaker in Utrecht

Heb je ook een hoekje of lege plek in je huis waar je maar niet het juiste meubel voor kunt vinden? Ik maak jouw meubels geheel op maat. Je vindt mij als meubelmaker in Vianen, maar ik kom ook naar jouw huis in Amersfoort of Nieuwegein, als jij dat wil. Bij mij kun je rekenen op ambachtelijk houtwerk dat met zijn warme kleuren bijdraagt aan een gezellige sfeer bij jou in huis. De meubels die je onder andere door mij kunt laten maken, zijn:

Dit zijn slechts een paar van de opties, alles is mogelijk!

dressoir_schets
dressoir_compleet

Bekijk mijn portfolio

Inbouwkast van 6 meter lang onder een dubbele schuine kap. Matte fronten met eiken accenten.
Inbouwkast | Utrecht

Inbouwkast van 6 meter lang onder een dubbele schuine kap. Matte fronten met eiken accenten.

Twee inbouwkasten, met aangesloten eetkamerbank XL en bureaublad. Mat wit gespoten.
Woonkamer | Utrecht

Twee inbouwkasten, met aangesloten eetkamerbank XL en bureaublad. Mat wit gespoten.

Image
Bovenblad dressoir | Almere

Op een door de klant geplaatst standaard dressoir maakte ik een blad van kwartiersgezaagd eiken, afgewerkt met Rubio Monocoat 5% White

Het bijzondere hout dat je bij mij als meubelmaker in Vianen vindt

Vind de houtsoort die je zoekt bij Maceras en neem een kijkje bij mijn inspirerende houtsoorten voor jouw huis in Nieuwendijk of Amersfoort. Je vindt hier de klassiekers onder de Nederlandse houtsoorten, zoals Eikenhout en Kastanjehout, maar ook diverse Amerikaanse houtsoorten en het unieke Utrechtse hout. Dit hout komt van bomen die in Utrecht gekapt zijn en die je door mij als meubelmaker kunt laten verwerken tot unieke meubels die jouw trots als Utrechtenaar helpen uit te dragen. Natuurlijk kun je er ook op rekenen dat ik als meubelmaker dit hout verwerk voor jouw huis in Nieuwendijk of Amersfoort.

Bespreek al jouw wensen met mij

Weet je nog niet goed wat je wil? Aarzel niet om met mij als jouw meubelmaker in contact te komen, dan gaan we in gesprek om een beeld te krijgen van jouw woonwensen. Of je nu in Utrecht, Nieuwegein of Amersfoort woont, ik help jouw woondromen uit te laten komen. Bel 06 11334021 of stuur een e-mail naar roeland@maceras.nl om aan onze samenwerking te beginnen. Ik kijk ernaar uit.

mooier wonen met Maceras Houtwerk

Maceras Houtwerk BV ontwerpt, maakt en plaatst maatwerk meubels en thuiswerkplekken. Keuken- en woonartikelen op voorraad zijn binnenkort te koop via de shop en op dikkeplank.nl.

Maceras Houtwerk BV

De Limiet 15D
4131 NR Vianen
roeland@maceras.nl
06 1133 4021

KvK 85147990
BTW NL863526135B01
IBAN NL23INGB0675105153


Stacks Image 168
© 2022 Maceras Houtwerk | Roeland van Es mail mij