Jouw meubels op maat gemaakt in Utrecht

Jouw meubels op maat gemaakt in Utrecht

Thuiswerkplekken
Komt ook langs huis
Utrechts hout

Laat jouw meubels op maat maken door Maceras Houtwerk in Vianen en kleed jouw woning in Utrecht aan met het perfecte meubel in prachtige, warme houttinten. Heb jij ook een hoekje wat je al een tijd op wilt vullen met een tafel, dressoir of tv-kast, maar kun je nergens het juiste meubel vinden wat ook nog eens bij jouw interieur past? Schakel mij dan in. Ik maak samen met jou het perfecte ontwerp waardoor jouw ruimte perfect tot zijn recht komt. Thuis zijn is ontspannen.

Ben je geïnteresseerd in één van mijn houten meubels?

Tuinbank en tafelblad van iroko, afgewerkt met Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector Teak + Natural
inbouwkasten eetkamerbank eetbank bureaublad spuitwerk
bijzettafel koffietafel
Stacks Image 822

Maak de inrichting van jouw huis af met meubels op maat in Utrecht

Met een meubel of diverse meubels op maat kleed je jouw huis in Utrecht of Vianen aan en maak je jouw interieur helemaal af. Wanneer je mij als meubelmaker jouw meubels laat ontwerpen en maken, kun je rekenen op prachtige houten constructies die met hun warme kleuren de gezelligheid in jouw huis brengen of versterken. Ik gebruik diverse soorten hout voor mijn houtwerk waaruit jij je favorieten kunt kiezen of combineren. Zo maken we samen van jouw huis een fijne plek waarin je onbezorgd kunt ontspannen met bijvoorbeeld een stijlvolle mediakast. Ook buiten maak je jouw tuin in Utrecht helemaal compleet met een meubel op maat van Maceras. Laat mij een tuinmeubel op maat ontwerpen dat perfect in jouw tuin past. Zo zorg je ervoor dat je buiten onbezorgd kunt ontspannen.

dressoir_schets
dressoir_compleet

Bekijk mijn portfolio

Inbouwkast van 6 meter lang onder een dubbele schuine kap. Matte fronten met eiken accenten.
Inbouwkast | Utrecht

Inbouwkast van 6 meter lang onder een dubbele schuine kap. Matte fronten met eiken accenten.

Twee inbouwkasten, met aangesloten eetkamerbank XL en bureaublad. Mat wit gespoten.
Woonkamer | Utrecht

Twee inbouwkasten, met aangesloten eetkamerbank XL en bureaublad. Mat wit gespoten.

Image
Bovenblad dressoir | Almere

Op een door de klant geplaatst standaard dressoir maakte ik een blad van kwartiersgezaagd eiken, afgewerkt met Rubio Monocoat 5% White

Ontwerp met mij in Utrecht jouw meubel op maat

Heb je al zin om samen met mij aan de slag te gaan en een plan te maken? Kijk even bij de houtsoorten die ik gebruik om inspiratie op te doen voor jouw meubels op maat in Utrecht. Heb je al een beeld van hoe jij het wil hebben of wil je liever met mij persoonlijk overleggen? Kom dan met mij in contact en bel 06 11334021 of stuur een e-mail naar roeland@maceras.nl, dan hoor je snel van mij.

mooier wonen met Maceras Houtwerk

Maceras Houtwerk BV ontwerpt, maakt en plaatst maatwerk meubels en thuiswerkplekken. Keuken- en woonartikelen op voorraad zijn binnenkort te koop via de shop en op dikkeplank.nl.

Maceras Houtwerk BV

De Limiet 15D
4131 NR Vianen
roeland@maceras.nl
06 1133 4021

KvK 85147990
BTW NL863526135B01
IBAN NL23INGB0675105153


Stacks Image 168
© 2022 Maceras Houtwerk | Roeland van Es mail mij